Om Nynne Bojsen

Jeg har været i kontakt med den Spirituelle Verden siden jeg var lille. Men det er først nu jeg bruger den til at hjælpe andre.

Min passion er at hjælpe andre mennesker med at opleve og udleve deres potentiale, så de kan trives bedre.

I dag gør jeg det primært som familiecoach, psykoterapeut og  traumeterapeut i min praksis på Østerbrogade i København.

Men mere og mere oplever jeg, at mine klienter har et uudlevet  potentiale og behov for at forbinde sig med deres spiritualitet.

Især ser jeg mange af mine børne-klienter, der først når vi inddrager deres spiritualitet formår at komme i balance igen.

Det har været en kærkommen chance for mig til at åbne og forfine min gave, som jeg har haft siden jeg var helt lille, så jeg nu også kan hjælpe andre med de spirituelle aspekter af livet.

I takt med at jeg selv har oplevet den indre ro, klarhed og kærlighed, min spirituelle kontakt har skabt, samt har kunnet se, hvad det gør for mine klienter at vække den side af sig selv, er mit ønske om at lære endnu flere at bruge deres spiritualitet blevet vakt.

Derfor er Sjælens Skole  blevet skabt <3

Nynne Bojsen. Initiativtager til Sjælens Skole

Nynne Bojsen

Psykoterapeut MPF, Familiecoach, Traumeterapeut (EMDR),

Reiki Master, Spirituel Vejleder., Cand.Comm.

Mor til tre drenge og gift med deres far.

Indehaver af Familiecoaching.dk

HER UDVIKLES DIN SPIRITUALITET

Kurser, foredrag og 1:1 sessioner

Inspiration til at lytte til din sjæl, finde dit eget spirituelle sprog samt udvikle dine spirituelle evner